Medlemsinfo

 

Velkommen til Rogaland Quiltelag.

Rogaland Quiltelag ble opprettet den 19 oktober 1989.Vi møtes hver tredje onsdag i måneden, på Løa på Varatun Gård i Sandnes. Møtene varer normalt fra 19:30 til 22:00, og dørene åpnes 19:00.

Formålet med Rogaland Quiltelag er å skape et sted hvor quiltere kan møtes og utveksle erfaringer til gjensidig glede og inspirasjon. Vi arbeider for at flere skal få bedre kjennskap til og glede av denne allsidige hobbyen. Quiltelaget er både for nybegynnere og viderekomne. Alle er like velkomne uansett alder og erfaringsnivå.

Kontingent

Kontingenten er 200,- pr år og innbetales til kontonummer 3201.08.99353 innen 15.01.
Medlemmer som begynner om høsten betaler 100.
Gjester er velkomne på møtene, men vil ikke motta gaver og lignende.


Navneskilt
Vi oppfordrer alle til å ha på navneskilt på møtene; det er lettere å komme i kontakt når vi vet hva naboen heter.


Gevinster og åre salg
En åre med 10 lodd koster 10kr.
Quiltelaget kjøper inn gevinster for ca. kr 1.200,- til hvert medlemsmøte.
 Kurs

Lørdag 4 mars kl.10 - 18, blir det Form og Farge Workshop med Nina Lise Moen.
Her vil vi få lære om Form og farge og hvordan vi kan utforske ulike design.
Det vil jobbes med kvadrater og trekanter i hvitt, grått og sort på små designvegger. Vi vil få se hvor mye forskjellig en kan få ut av disse enkle formene. Etterpå bruker en egne stoffer til å sy en eller flere av layoutene fra første del. Du lærer å dele stoffene dine inn i ulike valører, og følge ditt eget «mønster». En og samme layout kan bli en quilteblokk, et koseteppe, gryteklut, en duk, eller en pute alt avhengig av hvilken størrelse du velger på formene dine.
Det må kjøpes en obligatorisk materialpakke med rikelig av ferdigkuttede trekanter og kvadrater i de tre valørene. Den koster 300 pr. stk. som betales til kurslærer.
Kurset koster kr.200 for medlemmer, og det blir servert te, kaffe og en enkel lunsj.
Hvis ledig plasser er det anledning for andre å delta på kurset, da er prisen kr.550.

Vårtur til Bryne

1 april blir det arrangert tur til Quilt & Sånt på Bryne. Vi reiser med toget som går fra Stavanger kl. 09.24, og er på Bryne kl. 10. Det er en kort spasertur fra stasjonen til butikken. Vi har avtalt besøk i butikken fra kl. 10 til kl. 14, hvor det er tid til handling og en liten påskeaktivitet.
Etterpå spiser vi felles lunsj på kjøkkenet, et serveringssted litt lenger nedi gaten, for så å ta toget hjem igjen. Dette er en foreløpig plan, nærmere info og påmelding kommer.
Vi må være minimum 7deltakere for at turen skal gjennomføres.

Vårens utfordring

Vårens utfordring er en reprise på en som har vært tidligere her i laget. På mai møtet deler vi ut et gammelt quiltemagasin til hvert medlem. Utfordringen blir da å finne inspirasjon fra noe i dette magasinet, mønster, bilder, farger annonser etc. og lage et sett med grytekluter basert på dette. Gryteklutene vises frem på september møtet sammen med magasinet hvor du fant inspirasjon.
Det trekkes ut en vinner av innleverte bidrag, som vinner et gavekort fra kveldens butikk

Tepper som varmer, 

putetrekk, toalettvesker og andre småting

Vi fortsetter å sy til lokale institusjoner som kan trenge litt ekstra trøst og oppmuntring. Vi trenger flere produkter før vi velger ut hvem vi vil overrekke gavene til. Oppfordrer alle til å bidra og støtte en god sak

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar