mandag 15. desember 2014

Velkommen til julemøte

Da er det tid for julemøte i Løa på Varatun førstkommende onsdag den 17.12. Dørene åpnes kl 19:00, og møtet starter kl 19:30.

Fristen for påmelding var 30.11, og det er dessverre ikke plass til flere enn de som allerede har meldt seg på da vi iht. brannforskriftene ikke kan være flere enn 60 i salen.

Juleutfordringen
Husk å ta med små og/eller store julegavesekker som du har sydd. Om den skal ha plass til en diamant eller en spinningsykkel er opp til deg, og har du ikke allerede sydd noen, er det fremdeles tid igjen.

Jubileumsutfordringen
Marianne har tatt bilder av alle de flotte quiltene, og quiltene blir returnert til de som er på møtet. De som ikke skal på møtet, kan ta kontakt med Marianne på rogalandquiltelag@gmail.com.

Putetrekkaksjonen
Vi skal snakke litt om aksjonen og vise noen eksempler på putetrekk. Fremgangsmåten til enkle putetrekk i standardstørrelsen 50*70cm er lagt ut her.

Navneskilt
Vi oppfordrer alle til å ha på navneskilt på møtene; det er lettere å komme i kontakt når vi vet hva sidedamen heter:)

Vis & fortell
Det er ikke satt opp noe tema for vis & fortell, så vi ønsker som alltid å se ting du har sydd, både julegaver, juleprosjekter, og julepynt, og det som ikke har noe med julen å gjøre.

Butikk: Hundvåg Hobby


Medlemsnytt
Planen for neste halvår er satt opp og temaet for 2015 er rester. Gjennom ulike temaer på medlemsmøtene, utfordringer, blokkbytte og workshopper skal det bli god anledning til å få brukt opp noe av innholdet i resteboksen og gjerne rydde plass i hyllene til nye stoffer.

Snakkes:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar