tirsdag 26. mai 2015

Maimøte

Jeg fikk dessverre ikke lagt ut innkallingen til maimøtet her på bloggen i forkant av møtet, men gjør det likevel nå slik at alle kan se hva som var tema på møtet. Beklager!
Halloen og vel overstått 17. mai-fering!

Da er det tid for maimøte i Rogaland Quiltelag. Vi møtes som vanlig i Løa (møtet i hovedhuset var heller uvanlig) på Varatun førstkommende onsdag den 20.05. Dørene åpnes kl 19:00, og møtet starter kl 19:30.

Tema 2 ½”
2 ½” er en veldig grei bredde å skjære rester ned til, og de kan brukes på mange måter. På dette møtet skal vi demonstrere noen slike måter å gjøre det på, så ta med deg små og store quilter du har sydd av 2 ½” brede ruter/striper, og fortell litt om hvordan du har laget dem. Har du for eksempel brukt en teknikk, en tradisjonell blokk, en linjal, et mønster, en bok eller en jelly roll – har du brukt 2 ½” biter, så ta dem med! De trenger ikke være laget av bare 2 ½” biter.


Blokkbytte 2015
Det er tredje runde for årets blokkbytte med 8 ½”*8 ½” stringblokker. De som ikke har en 8 ½”* 8 ½” linjal, kan renskjære blokkene sine på møtet.
Det er ikke for sent å bli med på blokkbyttet; det er 6 runder igjen med denne. Lurer du på hvordan du kan sy blokkene sammen, kan du finne noen forslag til layouter postet på bloggen vår her http://rogaland-quiltelag.blogspot.no/2015/05/stringblokkbytte-forslag-til-layout.html .


Ut på tur
Vi hadde en kjempekjekk tur til Skudeneshavn og håper at dere som var med og tok bilder kan ta dem med på møtet på en CD eller minnepenn.


Sommermøte
Påmelding til sommermøtet kan skje nå på maimøtet, eller via mail til rogalandquiltelag@gmail.com.
 

Kurs
- Vestlandstreffet i Nordfjoreid 16-18.10 er åpent for påmelding. Informasjon finner dere her http://vestlandstreff2015.blogspot.no/.  
- Informasjon om Mrs Moen kurshelg ”Sommer og symaskin” 26-29.06 finner dere her  http://mrsmoen.blogspot.no/p/sommer-symaskin.html.
- Tone på Bitteliten skal arrangere kurshelg med Lynette Anderson til høsten. Dere som er interesserte i å sette seg på en liste for å få mer informasjon, kan kontakte Tone på mail tone@bitteliten.net .


QUIP
Årets Quilting In Public day er nå avtalt med administrasjonen på Kvadrat. Vi møtes utenfor Kreaktiv den 20.06 kl 12:00-ca 14:00, og har med oss hver vår stol, quilterelatert håndarbeid, og gjerne et prosjekt eller to til å henge opp der vi sitter.


Butikk: Seglem

Vis & fortell Prosjekter sydd med 2 ½” ruter/striper/strimler

Navneskilt
Vi oppfordrer alle til å ha på navneskilt på møtene; det er lettere å komme i kontakt når vi vet hva naboen heter:)


Snakkes:)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar