mandag 18. januar 2016

Velkommen til januarmøte!


Da er det tid for årets første møte i Rogaland Quiltelag. Vi møtes i Løa på Varatun førstkommende onsdag den 20.01. Dørene åpnes kl 19:00, og møtet starter kl 19:30.

Medlemsnytt
Planen for våren er klar og Medlemsnytt er vedlagt denne mailen. Vi gleder oss til å se mange linjaler komme fram fra skuffen og bli tatt i bruk. Hver linjal vil bli demonstrert av et medlem/butikk som er forespurt på forhånd, og det er flott hvis det er flere som deler tips og ideer. Vi skal også ta for oss resten av skjæreutstyret på møtene – ulike typer, fordeler og ulemper, vedlikehold, oppbevaring etc.

Denne gangen ser vi nærmere på Twister-linjalen og oppfordrer dere som har brukt den til å ta med ting dere har sydd og gjerne vise og fortelle om deres erfaringer.
Vi ser også på ulike typer skjærematter, så har du en du er glad i, ta den med og fortell om den.

Toalettmappekurset
Kurset den 06.02 er nå fulltegnet, og mail sendt ut til deltagerne vedr. innbetaling av kursavgift.

Workshop Madla bydelshus
Påmelding til workshopen på Madla den 20.02 er åpen. Vi starter opp kl 10 og skal være ute av lokalet kl 18. Det er ikke satt opp noe tema for dagen; vi jobber med det vi har lyst til. Workshopen er gratis for alle, så kjenner du noen som har lyst til å være med, er det veldig hyggelig.
Du kan melde deg på workshopen på januarmøtet, eller via mail til rogalandquiltelag@gmail.com.

Årets EQA-utfordring
Skal du være med på årets utfordring ”Greetings from Norway” og ikke har sendt det inn ennå, så har Eli tilbudt seg å sende inn bidrag fra medlemmene i quiltelaget sammen.
Ta med bidraget ditt, ferdig utfylt skjema og bilde av quilten på møtet, så får Eli alt av gårde innen fristen.

Kontingent
Det er sendt ut egen mail vedr. innbetaling av kontingent for 2016. Denne kan også betales kontant til Liv Kirsten på møtet.

Styremedlemmer
Kunne du tenke deg å gå inn i styret neste år, er det valg av 4 nye styremedlemmer på årsmøtet i februar. Ta kontakt med Marianne Lyngås eller Marit Mathisen i valgkomiteen på møtet, eller send en mail marianne.lyngas@lyse.net.

Vis & fortell
Ta med deg ting du har laget, både med Twisterlinjalen og andre ting.

Navneskilt
Vi oppfordrer alle til å ha på navneskilt på møtene; det er lettere å komme i kontakt når vi vet hva naboen heter.

Butikk: Lappelykke
Det har vært en liten endring i planen, så TextArt går ut denne måneden, og Lappelykke stiller i stedet for.


Sånn helt på tampen vil vi gjerne minne om at årene koster 10, pr stk, at de som vinner i lotteriet tar med en (quilterelatert) premie, og at alle er med og setter på kaffe og rydder stoler etc. på plass etter møtet.


Snakkes:)

Nina Lise

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar