torsdag 10. april 2014

Aprilmøtet

Det var et veldig kjekt møte i quiltelaget i går kveld hvor hele løå var dekorert med de flotte og fargerike quiltene til Marit Dirdal.
Mari var vårens quilter, og det er veldig hyggelig at høstens - og vårens quilter er tilbake på programmet.


Medlemmene våre lager så mange varierte og flotte prosjekter, og det å få se en persons arbeid gjennom flere år er helt spesielt. Tusen takk til deg, Mari!

Det ekstraordinære årsmøtet ble avholdt hvor det endelige regnskapet for 2013 godkjent og ekstra midler satt av til jubileumsfeiringen 25-26.10.

Vi snakket litt om Norsk Quiltetreff i Kristiansand og ting som ble tatt opp der. Det ble vist prosjekter fra kursene,


og quilter som var med i NQF konkurranse Lady og Landstrykeren. Hilde Blom Nilsen vant den tradisjonelle klassen i denne konkurransen så det var ekstra kjekt å få se ordentlig på quilten hennes. Gratulere igjen, Hilde; jeg var så opptatt av å følge med på det som ble sagt, at jeg ikke fikk tatt noe bilde. Noen som har et?

Av de 16 quiltene som gikk videre i utfordringen til det europeiske quilteforbundet (EQA) var hele 5 arbeider fra RQL sine medlemmer: Nina Fosse, Elisabeth Michaelsen, Inger Marie Østhus, Marit Mathisen og Nina Lise Moen.
(Fra  avslutningssermonien på NQT)

Takk til Nina Fosse som oppmuntret medlemmene til å sende inn arbeider!

Vi har fått en forespørsel om det er noen av medlemmene våre som har en maskin som kan brodere 15cm høye bokstaver. Hvis noen har en slik maskin, så send oss en mail så skal vi videreformidle den til rette vedkommende.

Vi hadde som vanlig besøk av en butikk, og denne gangen var det Kreaktiv. Gro fortalte litt om en del produkter som mange ikke kjente til fra før.

Vi setter veldig stor pris på at butikkene kommer til oss og oppdaterer oss mht. hva som finnes av produkter!

Neste møte er maimøtet som holdes den 21.05 (ikke den 14. som jeg sa avslutningsvis!!), og tema for kveldens show & tell blir rødt, hvitt og blått. Marianne skal vise bilder fra Norsk Quiltetreff, og Brit fra et quilteshow og kurs i Dubai. Har du noe du har lyst til å fortelle om, så gi beskjed så vi kan får det inn på programmet!

Jeg har lagt ut noen dokumenter:
Regnskapet for 2013 kan lastes ned her.
Informasjon om formatet på jubileumsutfordringen kan lastes ned her.
Fremgangsmåten for NQF-godkjent opphengskanal kan lastes ned her.

Da ønsker jeg dere alle en riktig god påske!

Snakkes:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar