søndag 18. mai 2014

Velkommen til maimøte!

Hallo alle quiltedamer i Rogaland Quiltelag, og vel overstått 17. mai feiring!

Da er det tid for maimøtet førstkommende onsdag den 21. Vi fortsetter det røde og hvite og blå på møtet og håper å kunne dekorere lokalet med quilter i de norske fargene. Ta med deg det du har laget i en eller flere av disse fargene, så henger vi dem opp.

Kontingent
Dette året ble kontingenten innkrevd via medlemsnytt, og ikke via egen mail eller post. De som ikke har fått dette med seg, kan betale kontingenten på 200 til 3201.08.99353 og merke innbetalingen med navn, eller betale kontant til Liv Kirsten på møtet.

25 års jubileet
Planleggingen av jubileumshelgen på Kronen Gård den 25-26.10 går framover, og vi sender i disse dager ut forespørsler til lokale kursledere. Vi satser på 4 dagskurs, to på lørdagen og to på søndagen, i tillegg til festmiddagen på lørdag kveld.

Hva skjer?
Årets QUIP (Quilting in Public Day) blir på Kvadrat utenfor MacDonalds den 21.06 kl 12-14. Vi håper mange kan stille så vi synes litt i terrenget.

Norsk Quiltetreff
Marianne forteller litt fra fellesturen til NQT i Kristiansand i mars. Hvis du har bilder du har lyst til å dele, eller noe å fortelle, så gi beskjed så vi setter det opp på programmet.

Dubai
Brit har vært på tur til Dubai, og forteller fra quilteutstilling og kurs der.

Navneskilt
Vi oppfordrer alle til å ha på navneskilt på møtene; det er lettere å komme i kontakt når vi vet hva sidedamen heter:)

Vis & fortell
Ta med deg ting du har sydd; gammelt eller nytt, fra kurs, mønstre, eller egen design – og ikke minst det røde, hvite og/eller blå!

Butikk: Bitteliten
Tone vil bl.a. presentere et kurs hun skal arrangere i september.

Hvis du har noe du vil vise eller fortelle om utover det som står på agendaen, så gi oss beskjed! Ellers vil vi minne om å ta med kaffekopp hvis du ønsker å kjøpe kaffe, 5 kr koppen. Dørene åpnes kl 19:00, og vi starter møtet som vanlig kl 19:30.

Snakkes:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar