mandag 13. april 2015

Velkommen til aprilmøte

Halloen alle quiltedamer i Rogaland Quiltelag! 

Da er det tid for aprilmøte i Løa på Varatun førstkommende onsdag den 15.04. Dørene åpnes som vanlig kl 19:00, og møtet starter kl 19:30. 

Resteutfordringen 
Resultatene fra resteutfordringen skal vises på dette møtet. Har du ikke fått sydd noe ennå, er det fremdeles tid til å finne fram litt rester og sy en liten brikke. Detaljene finner du her

Blokkbytte 2015 
Det er andre runde for årets blokkbytte med 8 ½”*8 ½” stringblokker. På første runde var det noen blokker i feil format, og for å unngå dette, har vi kjøpt inn en 8 ½”*8 ½” linjal. Vi rigger til en liten skjærestasjon på kjøkkenet hvor de som ikke har en slik linjal, kan renskjære blokkene sine på møtet. Informasjonen om blokkene ligger ute her

Norsk Quiltetreff 
Det var mange fra Rogaland Quiltelag som var på Norsk Quiltetreff på Sundvolden i mars, og vi håper dere kan fortelle litt fra treffet. Har du bilder, kan du ta dem med deg på en minnepinne; vi har med PC. 

Ut på tur 
Vi minner on at det blir tur til Quiltesmia lørdag den 09.05. Påmelding på møtet eller på mail til rogalandquiltelag@gmail.com. 

Jeg legger også ut egne poster om et par prosjekter som noen gjerne ønsker å være med på; dere finner kontaktpersoner etc.: 
Søstre for søstre (Toalettmapper til krisesentre)
Days for girls (internasjonal organisasjon)

Butikk: Lappelykke 

Vis & fortell 

Navneskilt 
Vi oppfordrer alle til å ha på navneskilt på møtene; det er lettere å komme i kontakt når vi vet hva naboen heter:) 

Snakkes:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar