tirsdag 17. mars 2015

Velkommen til marsmøte

Da er det tid for marsmøte i Løa på Varatun førstkommende onsdag den 18.03. Dørene åpnes som vanlig kl 19:00, og møtet starter kl 19:30.

Presentasjon av nytt styre
Det nye styret i quiltelaget er konstituert og blir presentert på møtet.

Blokkbytte 2015
Det er første runde for årets blokkbytte. Informasjonen ble sendt ut forrige måned og ligger også ute her http://rogaland-quiltelag.blogspot.no/2015/03/blokkbytte-2015.html.

Tema: organisering av rester
Vi vil gjerne høre hvordan du organiserer stoffrestene dine! Bokser? Etter farge? Etter størrelse? Skjærer du dem opp i spesielle størrelser?
Har du noe med som du kan vise fram, er det flott, men det går like bra å fortelle om systemet ditt – eller mangel på sådan.

Resteparty 2015
Det hadde vært kjekt om dere som var med tok med dere det dere sydde på workshopen slik at vi kan vise hva vi holdt på med.

Resteutfordringen
Vi minner om resteutfordringen som skal være ferdig på aprilmøtet. Detaljene finner du her http://rogaland-quiltelag.blogspot.no/2015/02/resteutfordring-varen-2015.html.

Ut på tur
Den første turen var så vellykket at vi har booket en ny tur til Quiltesmia lørdag den 09.05. Vi kommer tilbake med detaljene, men sett av dagen til en hyggelig quiltetur.

Butikk: Quilt & sånt

Vis & fortell

Navneskilt Vi oppfordrer alle til å ha på navneskilt på møtene; det er lettere å komme i kontakt når vi vet hva naboen heter:)

Snakkes:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar