tirsdag 19. august 2014

Augustmøte

Hallo alle quiltedamer i Rogaland Quiltelag!

Da er det tid for augustmøtet i Løa på Varatun i morgen, onsdag den 20.06.

Jubileumshelgen 25-26.10
De 4 ulike kursene blir presentert på møtet, og påmeldingen til både kurs og festmiddag starter. Kursene koster 800 pr dag inkl masse god mat, og den 3 retters festmiddagen (som er delvis sponset av quiltelaget) koster 315. Overnatting bestilles fremdeles direkte til hotellet, tlf 51 60 83 03.

Kursinformasjonen blir også lagt ut på bloggen og sendt ut via mail, og det er selvfølgelig mulig å melde seg på utenom møtet. Blir noen av kursene fulle, gjelder førstemann til mølla prinsippet.

Juleutfordringen
Presentasjon av årets utfordring om å sy en julegavesekk. Her er det fritt fram mht til størrelse og utforming, og det vil bli vist noen eksempler på møtet.

Jubileumsutfordringen
Utdeling av ”oransje”, og visning av ”gul”.
Demonstrasjon av sammensying av quilter.

Navneskilt
Vi oppfordrer alle til å ha på navneskilt på møtene; det er lettere å komme i kontakt når vi vet hva sidedamen heter:)

Vis & fortell
Temaet for dagen er ”Ting fra terrassen”, men vi ønsker som alltid å se ting du har sydd; gammelt eller nytt, til sofaen, veggen, eller reisen.

Dersom noen har vært på quiltetur i sommer, er det veldig hyggelig om du har lyst til å fortelle litt og gjerne vise bilder. Gi beskjed, så setter vi det på planen!

Butikk: Quilt & Sånt

Dørene åpnes kl 19:00, og møtet starter kl 19:30. Det blir som vanlig mulig å få kjøpt kaffe til 5 kr koppen; ta med egen kopp.

Snakkes:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar