torsdag 21. august 2014

Presentasjon kurs Jubileumshelg 25-26.10.14: Grønt & Glitrende med Nina Lise Moen

Alle kursene på Jubileumshelgen til Rogaland Quiltelag på Kronen Gaard 25-26.10.14 er dags-kurs (8 timer), og koster kr 800 for medlemmer av Rogaland Quiltelag, og kr 1000 for ikke-medlemmer. Inkludert i prisen er flott hotellunsj og servering av frukt, vafler etc. iløpet av dagen.

På kurs hvor det er obligatorisk, eller tilbud om, materialpakke, er det spesifisert under beskrivelsen.

Påmelding skjer til kursansvarlig, Lise Thu Grannes, på mail rogalandquiltelag@gmail.com. Er det noe du lurer på, kan du kontakte styret på samme mailadresse, eller slå på tråden. Du finner kontaktinfoen vår under tab-en "Medlemsnytt høsten 2014".

Velkommen på kurs:)

                                                     ---

"Grønt & Glitrende"- kurset til Nina Lise går på lørdag 25.10.

Nina Lise om kurset
Dette er morsomt kurs hvor vi leker oss med enkle teknikker og materialer og får et spennende resultat. Vi bruker mange slags stoffer, og bygger opp et glitrende juletre lag på lag.

Jeg kaller teknikken "å male med fiber", men det er ingen maling eller pensler involvert - kun saks og symaskin. Måten vi jobber på er veldig befriende, og det er nesten magisk å se forvandligen som skjer underveis. Teknikken passer for alle, og ingen prosjekter blir like. 

Vi går gjennom hele prosessen trinn for trinn, også pynting av treet. Jeg har med masse ulike fibre som du kan brukt til pynt hvis du ønsker.

Vi snakker også om bruk av ulike tråder til quiltingen, og her kan du få brukt all slags tråd du har liggende. Du kan regne med å være godt i gang med quiltingen på kurset.

Panelene kan brukes til pynteputer, veggbilder, ev. lages som løpere med to trær.

Du har selv med stoff til bakgrunn og tre; de trenger ikke være quiltestoffer. Jeg har sydd mine modeller i tre ulike fargekombinasjoner for å vise hvor forskjellig de blir med lyse og mørke stoffer.

Obligatorisk materialpakke koster 250, og inneholder alt det du trenger av spesielle stoffer og fibre. Alle modellene er laget med samme materialpakke.

"Grønt & Glitrende" et et kurs i en serie kalt "Lag på lag". Du finner bilder fra disse kursene her. Ellers kan du se mer om hva jeg holder på med på bloggen min, Mrs Moen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar